![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Utworzyłem w smarty pętlę section:
Klientów pobieram z pliku php z tablicy:
Wszystko działa poprawnie, ale chciałbym aby pętla wyświetlała mi klientów w następujący sposób. Abrurg | Echo-Cinema Aster Computer | Filmoteka Narodowa BOŚ Bank S.A A wyświetla mi w następujący Abrurg | Aster Computer BOŚ Bank S.A | Echo-Cinema Filmoteka Narodowa Czyli, chodzi o to aby najpierw było wszytko w pionie jedna kolumna a potem w pionie druga kolumna. Ten post edytował elldiablo 8.01.2011, 12:08:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wyświetla, bo tak to zaprogramowałeś. nieparzyste po prawej a parzyste po lewej. Rozumiem, że chcesz pierwszą połowę klientów po prawej a drugą połowę po lewej?
Jeśli tak, to zakładając, że masz 6 klientów powinno być tak:
Jak masz inną np. dynamiczną a w dodatku nieparzystą liczbę klientów to trzeba trochę bardziej pokombinować. ale gotowca Ci nie napiszę ![]() A poza tym konstrukcja składająca się z jednokomórkowej tabeli umieszczonej wewnątrz komórki innej tabeli jest co najmniej obrzydliwa. Ten post edytował JoShiMa 8.01.2011, 15:07:28 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:01 |