Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [inne][JavaScript]Reklamy adsense - błąd i pytanie
hyhyhy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,
Pojawia mi się następujący problem: mam na stronie jedną reklamę adsense, boczny wysoki baner. No i teraz z racji, że miałęm miejsce również na drugim boku chciałem wstawić tam reklamę, ale wywala mi mały prostokąt powiedzmy 300 x 200, (powinno miec 90 x 600) w ktorym przeglądarka informuje mnie, że adres nie istnieje. A jak dobrze pójdzie, to wywala mi i tą działającą.

Miał już ktoś podobną sytuację i wie jak to rozwiązać?

I pytanie dwa: każdy klik w reklamę generuję przejście pod adres zawierający dane, że ktoś idzie ode mnie i adres reklamodawcy, ale jest to normalny link. Czy gdybym podkleił go pod (uwaga uwaga, z javascript noga jestem) jakiś link a href, dodając onclick = przejscie pod adres reklamy, ewentualnie czy gdybym taki onclick zastosował na tle strony (onclick = popup adres z reklamy) to jest to szansa na dodatkowy zysk?
Go to the top of the page
+Quote Post
Kujski

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Z regulaminu AdSense jasno wynika, że każda ingerencja w wygenerowany kod jak i próby nieuczciwego zwiększania zysku powodują blokadę konta.

Co do Twojego błędu daj kod strony na jakiej masz to wrzucone bo bez tego trudno stwierdzić co jest nie tak.

--------------------
Sukces to droga od jednej porażki do drugiej, bez zmniejszonego entuzjazmu.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:45