![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam zlecenie na zrobienie newslettera (link do newslettera). Wszystko mam już zrobione, layout sprawdzony na różnych klientach i skrzynkach e-mail.
Problem występuje tylko na Gmail w przeglądarce. Mimo ze kolor linków jest zmieniony na biały to nadal jest pod nimi niebieskie podkreślenie (co przedstawia zdjęcie poniżej). Jak zrobić aby podkreślenie również było białe? Męczę się z tym już drugi dzień. Z góry dziękuje za pomoc. (IMG:http://oi61.tinypic.com/169j60j.jpg) Użyty kod:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 19 Dołączył: 27.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że powinno pomóc text-decoration: none;, a zaraz po tym border-bottom: 2px solid white;
|
|
|
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałem z text-decoration: none, ale Gmail u mnie ignoruje tą opcje. Tylko sposobem style="color:" udaje mi się zmienić kolor tekstu linka, ale podkreślenie dalej zostaje niebieskie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Również nie działa. Może problem tkwi w tym jak wysyłam e-mail tj. otwieram plik html przez internet explorer > plik > wyślij pocztą e-mail, gdzie wiadomość wysyłam za pomocą programu Outlook.
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemem nie jest GMail, tylko Chrome.
Sprawdź: text-decoration:none !important; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opcja z "important" również nie działa, próbowałem na wszystkie sposoby. Problem występuje również w internet explorer.
Chyba się poddaje. Znowu nie tak bardzo drażni to niebieskie podkreślenie, poza tym przy przeglądaniu wiadomości za pomocą klienta (outlook, mozzila) podkreślenie nie występuje. Dziękuje wszystkim za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 15:23 |