![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeinstalowałem windowsa więc musiałem od nowa zainstalowac xampp, pobrałem jego najnowszą wersje i niestety strasznie wolno mi chodzi, nie wazne czy na strone wejde poprzez "localhost" czy tez moje ip, przy kazdym przeladowaniu strony dopiero po okolo 2 sekundach ładuje sie strona, może znacie rozwiązanie na ten problem bo bardzo inrytująca jest praca przy takim ładowaniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj koleś opisał podobny problem, który zdiagnozował jako problem Windowsa z uzyskaniem adresu hosta localhost. Pomogła mu zmiana hosta z "localhost" na "127.0.0.1" w ustawieniach użytkownika bazy i ustawieniach konfiguracji XAMPPa.
Słowa kluczowe: xampp slow |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj koleś opisał podobny problem, który zdiagnozował jako problem Windowsa z uzyskaniem adresu hosta localhost. Pomogła mu zmiana hosta z "localhost" na "127.0.0.1" w ustawieniach użytkownika bazy i ustawieniach konfiguracji XAMPPa. Słowa kluczowe: xampp slow Niestety nie pomogło, przyspieszyło to tylko prace phpmyadmin jednak apache dalej chodzi wolno, z tego co widze gdzies musi byc zamiast localhost ustawione 127.0.0.1 w ustawieniach xaampa jednak nie moge sie dokopac pliku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to może słaba rada, kiedyś miałem na unixie coś podobnego, ale po prostu zmieniłem przeglądarke i problem się rozwiązał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy masz włączony xdebuger lub zend debugger w konfiguracji php.ini? Jeśli tak, to tutaj jest przyczyna. Może jeszcze być taka ewentualność, o ile korzystasz z virtualhostów, że nie wyczyściłeś wpisów dns w ipconfig.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustawienia pamięci dla interpretera z pnp.ini ? Ewentualnie router i port 80, dodaj wyjątek na firewallu routera oraz w zaporze windows.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Ustawienia pamięci dla interpretera z pnp.ini ? Ewentualnie router i port 80, dodaj wyjątek na firewallu routera oraz w zaporze windows. pamięci dla interpreter nie moge znalesc w php.ini a port 80 mam ustawiony. Wczesniej działało na starszej wersji xampa, wiec oni musieli cos poprzestawiac - nie chce instalowac starszej wersji bo znów bym musiał robic kopie baz i for które mam na tym zainstalowane. //Dobra jednak przeinstalowałem i dziala - coś ta nowa wersja nie jest dopracowana badź u mnie coś nie grało. Ten post edytował Hosiek 15.10.2012, 21:14:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 06:36 |