![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie.. Chcę zrobić na mojej stronce wyszukiwanie ogłoszeń z OTOMOTO... Wszystki pięknie, mam listę ID marek i modeli, wysyłam przez POST (tak jak w oryginale), ale niestety nie otrzymuję listy wyników.. Oryginalny serwis przekierowuje w międzyczasie użytkownika na stronę, w adresie której widać numer wyszukiwania. Za nic nie mogę znaleźć w którym momencie numer wyszukiwania zostaje przekazany użytkownikowi :/ Wie ktoś jak OTOMOTO przekazuje owy tajemniczy numer 'qid' i jak go pobrać? (chociaż wystarczy jak go przekazuje, z pobieraniem sobie poradzę) -------------------- Husky 83 - Galeria zdjęć psów zaprzęgowych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz rację z WebApi, ALE (bo jak by mogło nie być ALE)...
w przypadku metody doSearch (w przypadku wyszukiwania) czy też doShowCat (w przypadku pokazania całej kategorii) pojawia się inny problem... Otóż właśnie problem z wprowadzeniem przy wyszukiwaniu takich rzeczy jak: rocznik, pojemność, ilość KM, wyposażenie itd... Jedyne co przychodzi mi do głowy, to pobrać wszystko, a potem 'ręcznie' (czyli bez udziału WebApi) przeszukiwać i odrzucać ziarno od plew... Czy to jedyny sposób, czy po prostu nie znalazłem metody, która pozwoliłaby pobrać listę samochodów z konkretnym wyposażeniem? -------------------- Husky 83 - Galeria zdjęć psów zaprzęgowych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opis funkcji zawiera chyba to, czego szukasz:
Cytat This method allows to show all items in selected category. Valid session-handle (from doLogin procedure) and cat-id is required. If category has some attributes than(then) cat-attrib-fields may be filled up with proper values (see description of 'doNewAuction' method). Result are sorted by ending time by default. Field i>cat-sort-options allows to change order type. |
|
|
![]()
|
|
i stało się.. to co napisałeś ostatecznie przekonało mnie do wizyty u okulisty.. W poniedziałek muszę się zapisać
![]() Wierz mi lub nie.... NIE WIDZIAŁEM TEGO ![]() ![]() Dzięki za oświecenie ![]() -------------------- Husky 83 - Galeria zdjęć psów zaprzęgowych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.04.2025 - 02:01 |