![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję skryptu jquery, który będzie rozwijał ukryty tekst po kliknięciu słowa "pokaż", jednocześnie zamieniając tekst "pokaż" na "ukryj" oraz odwrotnie po kliknięciu słowa "ukryj" będzie zwijał ukryty tekst, jednocześnie zamieniając tekst "ukryj" na "pokaż". Te dwa słowa zawsze muszą być na końcu ukrytego tekstu. Próbowałem z slideUp(), slideDown() i w ogóle kombinowałem, ale coś nie wychodzi. Chodzi o coś jak poniżej, tylko działające w obie strony.
Ten post edytował Szunaj85 3.10.2018, 15:16:21 -------------------- Jeśli Ci pomogłem wciśnij
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 1 Dołączył: 3.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos takiego np. mozesz zrobic
Kod $(document).ready(function() { $("#klik").click(function () { $('#pokaz').slideToggle('normal', function(){ if($(this).is(':hidden')){ $('#klik').html('Otworz'); }else{ $('#klik').html('Zamknij'); } }); }); }); jsfiddle.net/mwbyejan Ten post edytował Octobus 3.10.2018, 16:19:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy jedyną możliwością jest robienie tego na warunkach? Wydaje mi się, że można to też zrobić na stylach.
-------------------- Jeśli Ci pomogłem wciśnij
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.05.2025 - 04:57 |