![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2018 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż mam pewien problem. Stworzyłem stronę (wykorzystując html5 - strona jest dopasowana do wyświetlania na komórkach, jest responsywna), i chciałbym umieścić na niej stream z kamery. Zrobiłem to jak narazie w ten sposób wykorzystując flowplayer-3.2.18 :
Kod <iframe frameborder="0" style="width:495px; height:349px;" src="adres"> </iframe> Z tym, że kolokwialnie mówiąc " raz mi to działa a raz nie ". Jestem w stanie wygenerować "plik"/"adres" w rozszerzeniu .m3u8 I teraz moje pytanie brzmi, czy znacie jakiś dobry playe'r na stronę w którym mógłbym umieścić te oto rozszerzenie, a w dodatku dodać swoje logo w rogu ? Nie ukrywam, że mam takie trzy adresy kamer i dobrym rozwiązaniem byłby taki playe'r który albo przełączy się automatycznie po upływie określonego czasu, bądź taki w którym będę mógł wybrać którą kamerę chcę oglądać ( na takiej zasadzie by wszystko zawierało się w jednym oknie ) ? Jeżeli źle dodałem kod, bądź napisałem w złym dziale z góry przepraszam. Ten post edytował zraltyp 17.01.2018, 11:46:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
możesz sprawdzić czy obecnie wszystkie przeglądarki wspierają ten format natywnie:
Co do wstawiania logo, oczywiście najlepiej, gdyby logo pojawiało się w samym streamingu. Jeśli nie ma takiej możliwości, to możesz wstawić dowolny element (w tym przypadku obrazek z logo) tak samo jak na cokolwiek innego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.05.2025 - 10:01 |