![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to było, i nie szukałem, bo nie wiem co wpisać do wyszukiwarki. ma taki o to skrypt:
i przy niektórych wartoścach dla $id działa, a dla niektórych nie, jak to jest?? |
|
|
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn dla jakich Ci nie dziala (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie działa dla my, gra; a działa dla fotki,forum,zasdy (wnoskując dla krótszych niż 4 znaki, więc proste rozwi.ązanie, zrobić je dłuższe od 4 znaków (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Ten post edytował Adamdo 18.11.2005, 22:01:40 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu definiujesz $pusto skoro jest do tego w php empty" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. Wyglądało by to wtedy:
Analogicznie do pozostałych. Nie wiem czemu masz błędy w tym skrypcie, popraw to i napisz więcej. |
|
|
![]()
|
|
efekt ten sam, ale dalej nie działa
co do błędu, to chodzi o to że mam sobie strnę główną itp. i linki mają index.php?id=dzial . i gdy zamiast dzial jest np my to nie działa, ale jak jest dłuższe np fotki, to dziala EDIT: znalazłem błąd, problem rozwiązany (nie wynikało to z tego skryptu, lecz moje go niedopatrzenia w linkach) Ten post edytował Adamdo 18.11.2005, 22:28:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <? $id = $_GET['id']; if ( !isset ( $id ) ) include ( "id/news.txt" ); else if ( is_file ( 'id/'.$id.'.txt' ) ) include ( 'id/'.$id.'.txt' ); else if ( is_file ( 'id/'.$id.'.php' ) ) include ( 'id/'.$id.'.php' ); else echo ( 'Przepraszamy...Strona Nie Istnieje!!!' ); ?> Daj cos takiego tylko podmien sobie co tam chcesz...index.php?id=link... <= takie linki |
|
|
![]()
|
|
po pierwsze, jak pisze powyżej, problem rozwiązany. po drugie, mój skrypt jest dobry.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:35 |