![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Co to znaczy?
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/przedww/public_html/domains/zmorcia.pl/teksty/head.php:8) in /home/przedww/public_html/domains/zmorcia.pl/teksty/dane.php on line 2 -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Że w 8 linijce pliku head.php są już wysyłane jakieś informacje do przeglądarki i sesja nie może zostać zapoczątkowana.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ale w head.php mam sam html
![]() -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 6 Dołączył: 2.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session-start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual a tam informacja: "Informacja: Jeśli używasz sesji opartych o ciasteczka, to session_start() musi być wywołane przed wysłaniem jakichkolwiek danych do przeglądarki."
czyli session_start() musisz dać przed nagłówkiem <html> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie, masz text, a nie może być nic wysyłane przed nagłówkiem.
Buforowanie textu daje pierwszeństwo przy wysyłaniu różnych rodzaju nagłówków, jak sesje, header itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:27 |