![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie odnosnie licznika
![]() Mialem stronke na pewnym serwerze i zrobiony gotowy licznik na tym liczniku od 9 czerwca 2003r nastukaloo mi ponad 170 tys odwiedzajacych teraz strone przenosze na inny serwer z powodow technicznych. Czy jest mozliwosc napisania licznika z liczba poczatkaowa dowolna a w moim przypadku 170 tys |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No pewnie ze nie ma problemu - licznik tak dziala że do liczby ktora jest w pliku czy bazie dodaje sobie jeden czysci rekord lub plik i zapisuje powiekszoną liczbę.
Więc jezeli jest to na plikach to przenies skrypt razem z plikiem, a jeżeli na bazie danych to utwórz taką samą tabelę jak powinna byc i wstaw do niej Twoją ostatnią wartosć -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla poprawienia nastroju możesz wstawić np. 1mln 700 tys. odwiedzin...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie no takie cos nie ma sensu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam zamiar skierowac wnisek do sadu, gdyz z mojego adresu zrobili przekierowanie na inna strone. Dzieki czemu ktos kosztem popularnosci mojej strony ma duzy ruch na wlasnej stronie :evil: Może być ciekawie, a jaką miałeś domene? ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Niestety juz to zmienili i wywala tylko ze nie ma takiego adresu
![]() Chyba przeczytali mojego posta ![]() ![]() www.grajwgta.prv.pl ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Chcesz pozwać prv.pl ?
Czy to nie powinno być w wątku "Humor"? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Chcesz pozwać prv.pl ?
Czy to nie powinno być w wątku "Humor"? Nie scanner !!! Serwer sponsorowala mi firma www.rs-komputer.com a domena www.grajwgta.prv.pl byla tylko maska. Jednak moja strona jest dostepna w necie pod adresem www.synah.rs-komputer.com/gta/index.php i gdy ostatnio wpisalem ten adres to nastepowalo przekierowanie na strone inna. Przy dodawaniu mojej strony do katalogu stron podawana jest pelna nazwa strony a domena typu prv jest niewidoczna ... A prv i tak mialo postac synah.rs-komputer.com/gta/index.php ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 21:40 |