![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,na swoim komputerze mam zainstalowany MySQL, php i apache
stworzyłem strone internetową z formularzem(form1), który po wypełnieniu zapisuje dane do bazy danych 1.chciałbym się dowiedziec jakie funkcje zastosowac bym mógł przeszukiwac baze danychh, w których wartościami będą także wartości z tego formularza, czyli taka wyszukiwarka pobierająca dane do selecta z pól w formularzu 2.wyszukiwarka, która po wpisaniu jakiegoś słowa przeszuka mi wszystkie komórki w poszukiwaniu tego słowa i zwróci mi form1<BR>czyli taki mały google na swojej bazie danych. oczywiście zapisanie jest wykonywane za pomoca przycisku (zapisz), a wyszukiwanie za pomocą (wyszukaj) // przenoszę na Przedszkole // zedytowałem tytuł na zgodny z zasadami działu // proszę zapoznać się z regulaminem // ayeo Ten post edytował morfeusz7 27.08.2008, 16:02:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://php.webhelp.pl/kursy/mysql/index.php?roz=php
Dla przykładu. Google powinny również pomóc. Jeśli tylko Ty masz to robić, to phpMyAdmin albo coś w tym stylu. Ten post edytował Shili 6.08.2008, 15:27:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:56 |