![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt ktory ma wysylac dane z formularza do pliku ale cos nie dziala i nie wiem co
Cytat <? if(empty($_POST['pozdrowienie']) && empty($_POST['autor'])) { // jeśli nie jest wszystko wypełnione echo "Sorry ale nie wypełniłeś wszystkich wymaganych pól ![]() } else { // jeśli wszystko ok ![]() $pozdrowienie = stripslashes(strip_tags($_POST['pozdrowienie'])); // usuwa z pozdrowienia slashe i tagi HTML $autor = stripslashes(strip_tags($_POST['autor'])); // usuwa z nicku slashe i tagi HTML $wpis = "<table align=\"center\" width=\"500\"><tr><td>Autor</td><td>$autor</td></tr><tr><td>Treść</td><td>$pozdrowienie</td></tr></table>"; $plik = "pozdrowienia.txt"; // ścieżka pliku z danymi $temp=implode(file($plik)); $fp=fopen($plik, "w"); fwrite($fp, $wpis); fwrite($fp, $temp); fclose($fp); echo "Pozdrowienia wysłano ![]() } ?> i chcialbym jeszczy zeby na koncu nie wyswietlal sie komunikat "Pozdrowienia wysłano ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2008 Skąd: Gostyń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesienie na strone index.html załatwi kod:
<html> <head> <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="0; URL=index.html"> </head> <body> </body> </html> Ten post edytował trionet 6.08.2008, 14:01:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt ktory ma wysylac dane z formularza do pliku ale cos nie dziala i nie wiem co My też nie wiemy co nie działa. Może byś chociaz napisał jak się to niedziałanie przejawia? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:42 |