![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Prosze o teoretyczne wsparcie mojej wiedzy w kwestii jak w temacie. Narazie wszystkie moduly (ich wywołanie) mam zapisane na sztywno w templatce a chcialbym dodac mozliwosc umieszczania kazdego modulu w dowolnym miejscu strony lub calkowite jego wylaczenie. Rozumie ze to kwestia odpowiedniego ifa ktory sprawdza czy np $mod_logowanie == 1 i jesli ta zmienna pobrana z bazy =1 to generowany jest modul. ALE prosze o podpowiedz skad CMS ma wiedziec gdzie go wygenerowac, w jakim divie ![]() Troche nie potrafie sobie tego wyobrazic jak to dziala wiec prosze o wasze wsparcie. Pyt dodatkowe - czy kazdy taki modul musi miec swojego diva ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja wizja (nad którą jeszcze pracuję
![]() index.php
page.php
template.php
Oczywiście to tylko prawie szkielet ale u mnie mniej więcej tak to działa i działa jak na razie dobrze tylko należy to przemyśleć i odpowiednio zaimplementować dopisać admina do tego i już Ten post edytował f1xer 6.08.2008, 07:50:25 -------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:24 |