![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
wiem, że dużo tego typów pytań było, lecz niestety ni znalazłem tego czego szukam. A więc szukam skryptu forum, który będzie: - DARMOWY, - BEZPIECZNY, - napisany obiektowo w php5 , - dość mały i zoptymalizowany (nie chcę żadnego phpBB), Główne funkcje jakie mnie interesują: - multi language - funkcja "ostatnie x postów" - możliwość dodawania avatarów przez usera, liczba postów, ilość obecnych userów itp. - nie potrzebuję żadnych 5 stopni moderatorów (wystarczy admin) Wiem, że takie rzeczy to tylko w erze, ale może jednak coś by się znalazło ![]() Co polecacie ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety czegoś takiego nie ma bo sam nie raz szukałem. Osobiście jeszcze prostszą wersję forum to na zamówienie robiłem za 700 PLN netto
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze czegoś takiego nie ma
![]() A zwłaszcza z tym: Cytat - napisany obiektowo w php5 Znam tylko jeden skrypt forum tak napisany, ale jest on płatny... -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
... i chyba obsługuje nasze forum...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 387 Pomógł: 273 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...nie, zdecydowanie nie.
![]() -------------------- XMPP: l0ud@chrome.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:/ to nie dobrze :/ no nic dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze cie poratuje ale nie w tym momencie tylko za jakis czas. . . bede pisal cis takiego ale oparte na TXT i bedzie to forum monotematyczne . . .tzn uruchamiajac forum zobaczysz od razu liste tematow. . . bez multi language, rejestracja uzytkownikow, nie wiem czy uda mi sie zrobic liczbe obeznych userow ale postaram sie . . .
-------------------- allebhp.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 4 Dołączył: 8.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze cie poratuje ale nie w tym momencie tylko za jakis czas. . . bede pisal cis takiego ale oparte na TXT i bedzie to forum monotematyczne . . .tzn uruchamiajac forum zobaczysz od razu liste tematow. . . bez multi language, rejestracja uzytkownikow, nie wiem czy uda mi sie zrobic liczbe obeznych userow ale postaram sie . . . Na TXT raczej nie bedzię powalał wydajnością ![]() -------------------- I twitr, meh and code.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OOP Czyli??
![]() -------------------- allebhp.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OOP czyli O mamO Państwo wyłączyło googla
![]() OOP - Object Oriented Programming -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 2 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W grudniu powinno wyjść polskie wydanie darmowy skrypt (odpowiednim polski IP.
![]() ![]() -------------------- Pomogłem? Miło będzie jeśli klikniesz przycisk "Pomógł"
Zapraszam do mojego Portfolio |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:02 |