![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym sie spytać jak wyczyścić cookie
czy poniższy przykład jest dobry?
czy może jest jakaś funkcja która kasuje ciasteczka? Ten post edytował peter13135 5.08.2008, 18:18:49 -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
w manualu masz napisane jak wyczyscic cookie
http://pl.php.net/manual/pl/function.setcookie.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy mógłbyś dać przykład? ja kiepski jestem z angielskiego, a tam sie niemoge doszukać, jedyne co znalazłem to właśnei to co napisałem
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale slowko DELETE chyba kojarzysz?
Cytat Example #2 setcookie() delete example When deleting a cookie you should assure that the expiration date is in the past, to trigger the removal mechanism in your browser. Examples follow how to delete cookies sent in previous example: <?php // set the expiration date to one hour ago setcookie ("TestCookie", "", time() - 3600); setcookie ("TestCookie", "", time() - 3600, "/~rasmus/", ".example.com", 1); czyliu musisz ustawic ciacho z czasem przeszlym -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
mam rozumieć że czas przeszły to ujemny?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
oj, naprawde ten kawalek kodu ci nic nie mowi:
time() - 3600 ? Masz zrobic tak, jak ci podalem w kodzie wzietym z manuala. Mogles chociaz najpierw sprawdzic, potem pytac. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:47 |