![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem. Chciałbym pobrać treść pliku inną metodą niż include ale jednocześnei umożliwić wykonywanie kodu. Napisałem więc taką klasę:
Jednak nie działa, ja nie mam pojęcia jak to naprawić, a na stronie pojawia sie pełno błędów E_NOTICE oraz jeden ciekawszy: Non-static method tpl_controller::use_eval() cannot be called statically, assuming $this from compatible context tpl_controller Mógłby mi ktoś pomóc? Ten post edytował MWL 5.08.2008, 17:47:52 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował radex_p 5.08.2008, 17:53:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mogłeś od razu
![]() ![]() teraz pozostają błędy notice Array to string conversion -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba, posprawdzaj sobie zawartość za pomocą var_dump -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok, wykonuję to i pojawia mi się baaardzo dziwny ciąg znaków
http://creafuture.com/vigil/cms/vgl_templa.../webschool/Moja stronaKolejna strona stworzona za pomocą Vigil CMS, tekst ten możesz zmienić w pliku konfiguracyjnym, lub w panelu administracyjnym.vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/vgl_templates/themes/webschool/ część z nich pochodzi ze stałych wykonanych w eval -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
podaj więcej kodu...
Może spróbuj zlokalizować miejsce, gdzie to wywala. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ale nie wiem czy to coś da ![]() adres wykonywanego kodu http://www.creafuture.com/vigil/cms/ Ten post edytował MWL 5.08.2008, 18:16:33 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:05 |