![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to ze po zalogowaniu sie na strone nie wyswietla mi nazwy uzytkownika ktory sie zalogował, ale przeciez wczesniej gdy pisalem ten skrypt bylo wszystko w porzadku.Skrypt umieszczam wewnatz kodu html:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A dałeś na początku pliku
? Ten post edytował tomsi 5.08.2008, 16:54:25 -------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 30.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak oczywiscie nie zapomnilem dodac session_start(); a po uzyciu funckji var_dump wyskoczylo takie cos: Array ( [user] => ) array(1) { ["user"]=> string(0) "" }
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2003 Skąd: z łodzi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś zepsułeś przy logowaniu że nie zapisuje nazwy użytkownika ("user")
|
|
|
![]()
|
|
Raczej to nie tu lezy problem, bo skoro sprawdzam czy SID user jest utworzona i wyswietla mi sie komunikat witaj (i tu powinna sie pojawic nazwa uzytkownika,ale sie nie pojawia) to chyba jest wszystko wporzo.A to jest kod do logowania:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 38 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń znak tłumienia z
bo może zapytanie nic Ci nie zwraca a ty o tym nie wiesz bo tłumisz błąd i parser nie wyświetla erroru. A nie masz przypadkiem zapisanego hasła w bazie w postaci zaszyfrowanej? |
|
|
![]()
|
|
usunąłem i nic jest tak jak było
![]() Dobra mozna zamknac znalazlem glupi blad niestety to byla literówka przy wysylaniu zapytania napisalem mehtod a nie method ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:11 |