![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Reszel Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam gotowego skryptu do wyszukiwania, który wyszukuje roducenta, oraz przedział cenowy np od 300 do 2000.
Czy ktoś pomółby mi? Bardzo prosze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniesione.
:!: Nauczcie się pisać posty na odpowiednie fora!!! :!: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja może dodam że jakbys napisał jasnie gdzie ma wyszukiwac i producentów czego to moze by sie ktoś zgłosił a z takimi informacjami to ...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Reszel Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt ten ma wyszukiwać w bazie danych. Po wpisaniu danego producenta oraz przedziału cenowgo wyświetla wynik. To wyszustko o co proszę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze coś w tym stylu powinno byc (głowy sobei nie dam uciac ze to jest dobrze napisane). Tu masz samo zapytanie które powinno wybrac producentów z tego przedziału cenowego
[php:1:ca291b6829]<?php mysql_query("SELECT * FROM `nazwa tabeli` WHERE `producent` LIKE '%".$_POST['szukaj']."%' , `cena` BETWEEN 300 AND 2000"); ?>[/php:1:ca291b6829] mam nadzieje ze wiesz jak sie połaczyc z bazą i jak wyswietlic wynik... Aha jeżeli to zapytanie jest złe to zwrocicie mi uwagę bo mysql sie dopiero ucze.. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:54 |