![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki mały problemik mam stworzoną stronę na przyjaznych linkach i napisałem sobie generator google sitemap. jednakże na stronie google webmaster tool w mojej mapie mam ostrzeżenie: Cytat Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną. Wszystkie adresy URL w Twojej mapie witryny są oznaczone jako adresy z treścią dynamiczną. Ponieważ treść dynamiczna stwarza trudności podczas przemierzania i indeksowania przez wyszukiwarkę, może to mieć wpływ na miejsce Twojej witryny w wynikach wyszukiwania. Sprawdź mapę witryny, aby upewnić się, że informacje o witrynie są prawidłowe czy to możę wpłynąć na indeksacje mojej strony ![]() ![]() w .htaccess reguły mam napisane tak: RewriteRule ^0([0-9]*)-(.*)\.html$ index.php?id=$1 [NC, L] da się cośz tymzrobić ![]() -------------------- narazie brak sygnaturki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim zdaniem nie będzie żadnego problemu z indeksacją i pozycją w google, aczkolwiek mozesz dopisać na początku jakiś tekst tak, żeby link wyglądał mniej więcej w takiej postacji:
news,5.html lub coś w tym stylu ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólenie linki wyglądają jako np. 05-news.html więc zmian już raczej nie będe nanosić w linkach bo w google mam za dużopodstron zaindeksowanych już. a czy po regule i [NC, L nie powinienm dołożyć jeszcze np R=301 czy coś, żeby wszystko śmigałoślicznie .Pytam bo jestem trochę lewy w pozycjonowaniu
![]() -------------------- narazie brak sygnaturki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:00 |