![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie stworzyłem formularz do logowania
w którym wykorzystałem akcje PHP_SELF wszystkie zmienne się przesyłają sesja po zalogowaniu ustawia sie na true, jednak po zalogowaniu jest szereg opcji jeśli którąś z nich wybiorę przerzuca mnie znowu do formularza logowania i dopiero po kolejnym zalogowaniu dane opcje są widoczne, wygląda na to że po zalogowaniu login i pass wygasają ale nie mam pojęcia jak je utrzymać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 6.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie ten problem występował, gdy np. logowanie odbywało się na "costam.pl", a potem funkcje/linki odnosiły się do "www.costam.pl" (www na początku) i wtedy przeglądarka nie wysyłała sesyjnego cookie. Jesli testuejsz to na localhoscie, to to nie wystepuje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety to jest testowane na localhoscie :<
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 6.05.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim wypadku wstawiam w wielu linijkach print_r($_SESSION) i sprawdzam co się dzieje w sesji.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:22 |