![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod strony: click - hasło sebekzosw (dodaje link bo za długie to jest aby dać na forum). W FF3 wszystko działa, lecz w IE coś się psuje:
![]() Co może być nie tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obie przeglądarki inaczej interpretuja margin i padding oraz border i inaczej je uwzględniają w szerokości elementu. Tu bym szukała najpierw.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 22.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta z tym trzeba sie trzymac stricte wg standardu.
google w3c css |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wszystko spełnia wszystkie standardy... a co do "Obie przeglądarki inaczej interpretuja margin i padding oraz border i inaczej je uwzględniają w szerokości elementu. Tu bym szukała najpierw. " - to wszystko działa dobrze, tylko, że dorobiłem parę opcji - czysty plik wygląda tak samo ale wyświetlanie się różni... ;/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat wszystko spełnia wszystkie standardy... Nie spełnia, bo jednym ze standardów jest choćby taki sam wygląd w każdej (przynajmniej popularniejszej) przeglądarce ![]() Jeśli mogłabym prosić o umieszczenie strony na jakimś serwerze, żebym mogła to zobaczyć nie tylko jako obrazek (czyli z obrazkami, ze stylami i tak dalej) to z chęcią rzuciłabym na to okiem. |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję Wam wszystkim za próbę pomocy - rozwiązałem swój problem... Wystarczyło usunąć <i></i>. Strona teraz działa pod IE :]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:57 |