![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co może być przyczyną dziwnego zamknięcia sesji?
Tzn żadną procedurą nie zakańczam sesji struktura plikow jest taka main buforowanie session_start jest session registered nazwa includy pplikow koniec buforowania jak zaincluduje sie jeden plik, w ktorym nie ma zadnego wywołania zakończenia sesji, sesja zostraje przerwana dlaczego tak sie dzieje? i jak mozna to naprawic? -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj jakieś źródła
![]() np. tych includowanych plików albo coś -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oto kod pliku, po zaincludowaniu którego zrywana jest sesja
//link już niepotrzeny ![]() Ten post edytował jarmiar 1.08.2008, 20:25:27 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niemożliwe, żeby od tego pliku sesja przestała działać
skąd wiesz, że sesja została przerwana? -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
bo po kliknięciu na kolejną opcję dla zalogowanych wyskakuje mój komunikat o konieczności zalogowania się
już sobie poradziłem, a wiecie w czym był problem? otóż w tym includowanym pliku miałem zmienną $uprawnienie do której przypisałem inną wartośc, a że serwer ma włączone register_globals, takze potraktował to jako zmienną sesyjną więc została nadpisana, w zwiąku z czym sesja się kończyła ![]() taka drobostka, a tyle namieszała ![]() pozdro i dzięki za chęci ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:51 |