![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy są to lepsze statystyki od stst24 (tzn. mają więcej funkcji są bardziej rozbudowane)?
Jaki kod trzeba umieścić na stronie, JavaScript, Meta tagi? Czy trzeba umieszczać ich logo lub link do googli? Czy statystyki dolepiają reklamy do strony? Czy statystyki są darmowe? Jak umieszcza się je na stronie? Co jeszcze powinienem wiedzieć, przed rejestracją? Czy znacie lepsze statystyki (brak reklam i loga lub linku)? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ad1. google analytics jest rozbudowane ale nie używałem stats24 więc nie mogę porównać
ad2. tak trzeba umieścić kod JS ad3. nie ad4. nie ad5. tak ad6. trzeba się zarejestrować i dodać śledzenie strony oraz dodać do niej kod JS więcej informacji uzyskasz na pomocy google analytics która jest po polsku. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy to napewno jest darmowe w regulaminie pisze że:
Cytat "Konto" oznacza konto rozliczeniowe Użytkownika dla potrzeb Usługi. Przed ustaleniem wysokości opłaty za Usługę dla danej Witryny sumowane będą wszystkie Odsłony w Profilach powiązanych z tą Witryną;
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google analitycs jest darmowe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Czy to napewno jest darmowe w regulaminie pisze że: Skoro czytałeś regulamin, to powinieneś zauważyć też to: Cytat Z zastrzeżeniem postanowień Artykułu 15 poniżej Usługa oferowana jest: (a) bez opłat dla Użytkownika przy liczbie odsłon nieprzekraczającej pięciu milionów (5.000.000) miesięcznie na danym koncie; lub ( ![]() Od siebie dodam, że analytics w zupełności mi wystarcza. Wystarcza mi w takim stopniu, że nie miałem okazji korzystać z innych statystyk. Cytat Jaki kod trzeba umieścić na stronie, JavaScript, Meta tagi? Cytat Jak umieszcza się je na stronie? Dodajesz na stronie niewielki kod javascript z unikatowym identyfikatorem.Cytat Czy trzeba umieszczać ich logo lub link do googli? Nie.Czy statystyki dolepiają reklamy do strony? Cytat Co jeszcze powinienem wiedzieć, przed rejestracją? W zasadzie nic więcej. Jeśli nadal masz obawy, odsyłam do dokumentacji i regulaminu.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.08.2025 - 21:51 |