![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napotkałem dosyć dziwny problem. Prowadze serwis ogłoszen, wsyztsko do tej pory było ok. Mowie odrazu ze nie ruszlaem bazy, aż tu nagle dzis wchodzę i w nowo dodanym ogłoszeniu są krzaki, ktory nie da sie poprawic. Ogólnie na stornie literki ą,ę,ł oraz w staarych oglsoeniach wyswietlają sie porpawnie a tu w nowym z ncizego nagle taki zonk;|
Co moglo sie stac? Nie do konca sa to krzaki a znaki zpaytania za miast akzdego ą, ł i ę, ś, ć Ten post edytował jerry89 31.07.2008, 18:37:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może ktoś manipulował zestawem znaków. Wykonaj zapytanie w index.php:
A dwa, podaj najlepiej adres strony. Ten post edytował Lars 31.07.2008, 18:39:46 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona to nawakacje.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź to co ci mówiłem.
-------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
Mam juz takie ustawienie i nadal to samo
Kod mysql_query("SET CHARSET latin2;");
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 04:17 |