![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 302 Pomógł: 18 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Dębno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie! Piszę skrypt downloadu i mam kolejny problem, otóż Parser podaje mi błąd w lini 9 w tym kodzie
Wydaje mi się że z nim jest wszystko dobrze, a oto błąd: Kod Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/ibanez/domains/simsnews.pl/public_html/download/dodaj.php on line 9 Proszę o sprawdzenie kodu P.S Między print ""; jest jedna linijka to IPB tak porobiło do kilku Ten post edytował Cysiaczek 31.07.2008, 11:06:34
Powód edycji: dodałem bbcode (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Sam sobie go popraw *. W jednym z poprzednich tematów pisałem ci o znakach ucieczki (\"). Widać, że przyswajasz sobie podane informacje tylko na moment, dla konkretnego przypadku. Z takim podejściem za daleko nie zajdziesz...
* zmieniłeś ostatnie zdanie - od razu brzmi lepiej. Ten post edytował phpion 31.07.2008, 11:04:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dla Twojego własnego dobra - temat zamykam
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:45 |