![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na php.pl sa reklamy z adSense tez masz złą opinie o tej stronie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@acztery - przeczytaj jeszcze raz co napisałem ;-) Ja nie twierdzę, że strona mająca reklamy kontekstowe to chłam - chodzi o to, że odbiór strony wyświetlającej tego typu reklamy jest z gruntu gorszy zwłaszcza jeśli strona nie ma jakiejś marki tylko trafiasz na nią z wyszukiwarki. Wynika to z prostego powodu - większość reklam kontekstowych wyświetlana jest na spamie i temu nie zaprzeczysz.
@henio - w tej tematyce będzie ci bardzo ciężko zarobić jakiekolwiek pieniądze - strony ogólnie pojęte jako rozrywkowe są raczej kiepskie do zarabiania - powód brak targetu do wartościowych reklam. Możesz rozejrzeć się za jakimiś programami partnerskimi zakładów bukmacherskich może tam dadzą ci jakieś sensowne pieniądze bo to ich target. Z drugiej strony stron o piłce nożnej jest już multum, więc pewnie będziesz musiał się bardzo postarać o zdobycie userów. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie nad tym się zastanawiam, jak przyciągnąć zwłaszcza na początku internautów, aby mogli dowiedzieć się, że moja strona w ogóle istnieje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozycjonowanie, reklama itp. tak przyciąga się odwiedzających.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mnie już dobiło ![]() nie mozesz tak liczyc UU miesieczne / liczba dni != UU dzienne jezeli 1 uzytkownik wejdzie 10 razy w roznych dniach w ciagu miesiaca na Twoj serwis to daje: 1 UU miesieczny 10 UU dziennych tak wiec nie mozesz tego przeliczac Zeby uzyskac 200tys UU miesiecznie potrzeba duzo wiecej niz 6.5 tys dziennie, 10tys minimum... (np. u mnie srednie UU dzienne * liczba dni = 2,2 * UU miesieczne) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozycjonowanie, reklama itp. tak przyciąga się odwiedzających. Pozycjonowanie to jasne, ale nie jest to proces na tydzień czy dwa a żeby zobyć jakieś wartościowe linki zewnętrzne to trzeba mieć jakiś odwiedzających. A co rozumiesz pod pojęciem reklama. Przecież nie wykupię miejsca na stronie Przeglądu Sportowego czy Gazety Wyborczej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zależy już od Twoich możliwości, ale temat jest nie o tym więc koniec
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 22:01 |