![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szkukam jakiegoś programu w stylu GUI do konsoli php... wiadomo, czasami nie mamy zainstalowanego apacha, a nawet jak mamy to żeby sprawdzić jakąś pierdółkę trzeba otworzyć edytor, wpisać skrypt, zapisać, otworzyć przeglądarkę i wklepać adres... szukam czegoś prostszego... np. coś w tym stylu:
![]() Na dole wpisuję wyrażenie, klikam Go i u góry mam wynik... Zna ktoś może coś podobnego...? zaznaczam że edytory z taką funkcją mnie nie interesują... ani korzystanie z windowsowej konsoli... ani też "php -a"... Ten post edytował nowotny 30.07.2008, 14:44:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 9 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja sobie zrobiłem kiedyś na szybko coś takiego...
będę chciał to sobie kiedyś poprawić.... zapisywanie sesji czy coś takiego...
zasadniczo spełnia swoje zadanie...przeglądarka właściwie zawsze włączona więc tu problemu nie ma, strona w zakładce... ale apache'a trzeba mieć... czy jest jakiś program to nie wiem... wiem że python ma cudowny i żałuję że nie spotkałem jeszcze takiego z php... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się również dołączam do prośby autora tematu
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Mi przychodzi do głowy tylko
http://www.hping.org/phpinteractive/ Ale to też wymaga dostępu do neta lub serwera apache. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:46 |