![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
mam duży problem z którym nie mogę sobie poradzić, Chodzi o bibliotekę GD, gdy robię taki skrypt:
To zamiast obrazka pojawia mi się: �PNG ��� IHDR���2���d����&����PLTE����[�˝���� chciałem zapytać czemu tak się dzieje i jak to naprawic ? Dodam że probowałem korzystać z innych funkcji gd (takich jak rotacja obrazka itp. i to dziala). Moja wersja php: 4.4.8 Co do GD to: Cytat gd GD Support enabled GD Version bundled (2.0.28 compatible) FreeType Support enabled FreeType Linkage with freetype GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled JPG Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled XBM Support enabled będę wdzięczny za szybką pomoc. Pozdrawiam PS. Dodam jeszcze że kod testowałęm na innym serwerze (z php5) i tam działało poprawnie. MA KTOŚ JAKIEŚ POMYSŁY ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie taki sam efekt mam na PHP5 jeśli zakomentuję linijkę
Więc pewnie chodzi o nagłówki, ale czemu jest różnica między PHP5 a PHP4 to nie wiem, może powinieneś dorzucić jeszcze jakiś nagłówek... -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:44 |