![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc tak, mam problem z wgraniem bazy danych, poprzednio miałem forum na phpbb przemo, teraz przenoszę też na przema, ale gdy próbuję wgrać bazę wyskakują następujące błędy:
![]() ![]() Później próbowałem opuścić 1 zapytanie (czy jakoś tak) to wyskoczyło mi to ![]() ![]() Forum znajduje się na cba.pl Nie wiem, chyba coś źle robię, może mam zedytować odpowiedni plik? Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na moj gust, to sewer jasno pisze, ze przekraczasz liczbe zapytan (25000). Musisz wyciac czesc insertow i przeniesc je do innego pliku a nastepnie wgrywac pliki kolejno.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej będzie jak otworzysz plik i go po prostu podzielisz wg tablic
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź, czy to znaczy, że np w jakimś edytorze mam porobić kilka plików z tej 1 bazy, nie przekraczając 25000 linijek?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No dzięki bardzo, mam nadzieję, że wszystko będzie grało jak należy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź, czy to znaczy, że np w jakimś edytorze mam porobić kilka plików z tej 1 bazy, nie przekraczając 25000 linijek? Nie linijek a instrukcji. Co prawda prawie na pewno dwie instrukcje nie beda wyeksportowane w jednej linii, ale zeby byc precyzyjnym. I rzeczywiscie, to co pisze poprzednik: jezeli mozesz (i tabele nie masz za duze) to dobrze by bylo, zebys kolejno eksportowal ze starego serwera (jedna tabela = jeden plik) i w tej postaci wgrywal na nowy. |
|
|
![]()
|
|
No wszystko się zgadza, bardzo mi pomogliście, ale żeby nie zakładać nowego tematu mam pytnie: czy istnieje jakiś program który mi to szybko podzieli, czy zostaje mi ręczne dzielenie tej bazy?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 20:45 |