![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam problem na którym ślęczę już od dobrych kilkunastu minut i nie mogę znaleźć rozwiązania, a mianowicie mam sobie wyszukiwareczkę i zadałem warunek że zaczyna wyszukiwanie jeśli jest więcej niż 2 litery w nazwie lub więcej niż 3 w nip-ie oto kodzik w js który to sprawdza:
wszystko było ok do czasu aż nie odpaliłem do testowania IE7 i w momencie wprowadzania liter bądź cyfr wyskakuje mi ten że błąd oto treść: Wiersz "114" Znak "5" Błąd "Nieokreślony błąd" Kod "0" Niestety informacja że jest to "nieokreślony błąd" nic mi nie mówi ![]() W momencie jak usunę warunek
błąd ten się nie pojawia i moje pytanie: Gdzie tu jest błąd pozdrawiam Ten post edytował qrcze_pieczone 29.07.2008, 10:42:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw przed tym wyswietlanie wartosci, moze sa typu NaN:
Kod alert(dlugosc_nazwa); alert(dlugosc_nip); Przypuszczam, ze nie sprawdzasz wartosci numerycznych i dlatego wyskakuje blad Ten post edytował ddiceman 29.07.2008, 12:31:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
temat już nieaktualny, spojrzałem na to teraz "na świeżo" ![]() ![]() by zauważyli gdzie on tkwił. A mianowicie ten warunek był w bloku switch
i jeszcze wiele innych case-ów i jak sie już się blok switch wykonał to było wywołanie metody
i w momencie jak długosc_nazwa<3 lub dlugosc_nip<4 to nie było metody open więc nie było co wysyłać poprzez send ![]() szkolny błąd na który straciłem kilkanaście cennych minut ![]() pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:21 |