![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o korektę skryptu.
Index.php
A gdy biore podgląd źródła WWW to pokazuje TYLKO: Admin widok.php
Dlaczego jak w pliku index.php napisze jakikolwiek tekst to nie pokazuje mi go? Kod <table width="940" cellpadding="1" cellspacing="0" align="center"> <tr> <td> <a href="index.php">Strona główna </a> | <a href="filmy.php">Baza filmów</a> | Czyli problem leży w tym kodzie php admin.php Admin.php w meun jest widoczny tylko dla zarejestrowanego użytkownika. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz rozpocząć sesji w połowie wysyłania tekstu do przeglądarki... session_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual musi być zawsze na samym początku...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli chodzi oto że
z pliku admin_widok.php pobiera sessie i wysyła do index.php, i odbiera tą sesie w środku pliku index.php ponieważ tam umieściłem to? Czyli w jaki sposób mogę rozwiązać ten problem? Używam tego logowania => http://webmade.org/porady/sesje-php-system-logowania.php Tyle że tylko Ja mogę się zarejestrować, nikt już więcej NIE:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
session_start musi byc odpalony zanim jakikolwiek tekst zostanie przekazany przegladarce bo inaczej wywala Header already sent (u ciebie mozliwe ze jest wyl pokazywanie bledow i ten skrypt zwraca blad i przerywa dzialanie, tylko Ty nie widzisz komunikatu bledu
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:55 |