![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 14 Dołączył: 16.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje dołączyć kilka danych z innej tabeli podczas wyszukiwania. Pole `track2`.`trackName` jest jako Full-Text Stworzyłem takie zapytanie jednak wywala błąd
Kod #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'LEFT `artist2` WHERE `artist2`.`artistId` = `track2`.`artistId` WHERE MATCH (`tr' w linii 11 Próbowałem też
Jednak pojawiał się ten sam błąd. Kod #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'LEFT `artist2`
WHERE `artist2`.`artistId` = `track2`.`artistId` AND MATCH (`trac' w linii 11 Ten post edytował Eagle 27.07.2008, 01:46:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę trzeba zmienić zapytanie brakuje Ci ON po LEFT JOIN powinno być tak
więcej poszukaj tutaj http://www.apohllo.pl/dydaktyka/bazy-i/sql lub poprostu google i operacja left join -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:30 |