![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod adresem http://www.love-hina.ch/gallery znajduje się ładna prosta i przejżysta galeria. Twórca strony powiedział że to on jest jej twórcą. Jednak postanowiłem poszukać bynajmniej czegoś na wzór takiej galerii. Niestety po przejżeniu większości większych zbiorów ze spryptami (m. in. hotscripts) nie natrafiłem na nic godnego (według mnie) uwagi, ani na nic podobnego. Może ktoś z was wie gdzie mógłbym coś podobnego znaleść.. lub ewentualnie ktoś coś takiego potrafiłby napisać^^?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
napisac to moze by umial ale nie za darmo (przynajmniej nie w polsce)
-------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat napisac to moze by umial ale nie za darmo (przynajmniej nie w polsce)
To wyjedź z Polski, napisz i wróć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2004 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
he he spoko
![]() buhahahahaaaaaaaaaaaa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:13 |