![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze kawałkiem kodu:
<? if(!auth()) { print "<p class=error align=center>Złe hasło lub login.</p>"; } else { print "<p class=ok align=center>Witaj {$_SESSION["USER_LOGIN"]}, udało się Tobie poprawnie zalogować.<br>Teraz możesz przejść na strone jakąstam<br></p>"; print "» <a href=\"wejsciowka.php?".SESID."\">RedFiles</a>"; } ?> a więc jak zrobic by link był bez SESID (znaczy sie nie był kodowany czy jakiś tam). Chce zrobic zwykły link do strony ale niewiem jak bo lewus jestem w PHP ![]() Help Pozdro All Ten post edytował KWASu 25.07.2008, 23:47:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Piaskownica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a więc jak zrobic by link był bez SESID (znaczy sie nie był kodowany czy jakiś tam). Napisz o co Ci konkretnie chodzi. Bo chyba mogę coś zaradzić, ale nie rozumiem tego zdania... -------------------- Pozdrawiam serdecznie,
Publius Enigma |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to (chyba)
![]() http://jakas_strona/REDFILES.php?PHPSESSID...364bce9a8910495 tylko http://jakas_strona/REDFILES.php Przepraszam jeśli źle wytłumaczyłem ale mało się na tym znam, dopiero zaczynam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w .thaccess:
php_flag use_only_cookies On |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod print "» <a href=\"wejsciowka.php?".SESID."\">RedFiles</a>"; Usuń to SESID? |
|
|
![]()
|
|
sorry ale chyba nie mam pliku .thaccess
a mógłbyś tą wypowiedź jakoś sprecyzować bo nie kumam ![]() W końcu zkumałem że powinno być print "» <a href=\"wejsciowka.php?\">RedFiles</a>"; ![]() ja kasowałem wcześniej też \" i dlatego errory się sypały hehe Dzięki wszystkim za pomoc, a szczególnie Tobie Shili ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla potmoności
![]() tworzysz plik .htaccess i w nim dajesz linijkę (lub dopisujesz jak coś w nim jest) : Kod php_flag use_only_cookies On
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:15 |