![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Mam pewien problem. Mam kilka tabli asocjacyjnych. Dwie przykladowe wygladaja tak: Array ( [language] => None [levelIV] => None [type_ofIV] => None ) Array ( [languageI] => None [levelV] => None [type_ofV] => None ) mniejsza o wartosci. W momencie kiedy chce wsadzic zawartosc do bazy danych potrzebuje taka sama nazwe indeksu tych tablic. Czyli zmienic languageI na language, jest jakas funkcja w PHP pozwalajaca zmienic nazwe indeksu w tablicy asocjacyjnej? Z gory dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ustaw nowy, wykasuj stary?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ja mma takich tablic 8 i chcialem to jakos hurtowo zrobic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
For|foreach|while, array_push, unset i po sprawie. Napisz to w funkcji/klasy i już.
Ten post edytował Moli 25.07.2008, 21:03:42 |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzieki o to mi chodzilo.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:21 |