![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pyatnie czysto z ciekawosci . Na forum jest prawie 4000 zarejestrowanych uzytkownikow , czy jest ktos moze zaangazowany w wielka orkiestre ktora odbedzie sie juz jutro
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja sie kcialem zglosic ale mnie nie wzieli (niby mowia ze kazdego a w szkole powiedzieli ze mnie nie wezma!!)
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hahaha nie dziwie sie ani troche
![]() ______________________ przepraszam nie mogłem się powstrzymać -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat hahaha nie dziwie sie ani troche
![]() ______________________ przepraszam nie mogłem się powstrzymać Wiesz patS: niejestem hamski i mam kulture ale nienabijam się z nikogo, po pierwsze niechce być tym kto zbiera pieniądze bo bym jeszcze je gdzieś wydał, po drugie mam daleko w kosmosie to wiadomo że to jest dobre ale ja do tego się nieangażuje i patS kto się śmieje ten się śmieje ostatni :cry: -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nasto: ja z dwoch powodow nie zapisalem sie:
1. przed tym jak sie dowiedzialem ze woodstocku nie bedzie, chcialem ale w Zielonej Dziurze widocznie nie ma tej ekipy od zbierania. 2. po tym jak sie dowiedzialem ze woodstocku nie bedzie, nawet jak by sie okazalo, ze takowa ekipa jest - to juz mi sie odechcialo pomagac Jurkowi... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2. po tym jak sie dowiedzialem ze woodstocku nie bedzie, nawet jak by sie okazalo, ze takowa ekipa jest - to juz mi sie odechcialo pomagac Jurkowi... hmm wassago no comment
Moje zaangazowanie w orkiestre wyglada tak ze podazajac na koncert w moim miescie daje sie "ograbic" kazdemu kwestujacemu ![]() ps. Zamiast Przystanku Woodstosc Owsiak chce zorganizowac inna wielka impreze, tylko ze narazie poprostu niewiadomo jak to wszystko bedzie wygladac -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zadko ktos robi cos calkowicie bezinteresownie, za to, ze byl woodstock ludzie odwdzienczali sie tym, ze pomagaja mu na WOSP - znam wiele takich ludzi. mozna powiedzec, ze wywalilem focha na niego i juz.
nawiasem mowiac, ta "inna duza impreza" to na 99% bedzie Jarocin 2004 - rzseattle, masz zamiar jechac na to... (pyt. retor.) EDIT: podzekowania == odwdzieczenie sie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zadko ktos robi cos calkowicie bezinteresownie, za to, ze byl woodstock ludzie odwdzienczali sie tym, ze pomagaja mu na WOSP
Hmm to chyba mialo byc podziekowanie a nie zaplata. No ale coz dobra koniec tematu. -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja bardzo chetnie bym pozbieral dla jureczka pieniazki ale nie moge bo mam jutro turniejek z hokeja na trawie !!
![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja bardzo chetnie bym pozbieral dla jureczka pieniazki ale nie moge bo mam jutro turniejek z hokeja na trawie !! raczej na śniegu ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OT:
Czy avatar kalinowskiego nie łamie przypadkiem regulaminu? -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pyatnie czysto z ciekawosci . Na forum jest prawie 4000 zarejestrowanych uzytkownikow , czy jest ktos moze zaangazowany w wielka orkiestre ktora odbedzie sie juz jutro
![]() ![]() heh, no ja chyba z 8 lat pod rząd grałem na finałach -------------------- cieżko jest żyć lekko
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Mam pyatnie czysto z ciekawosci . Na forum jest prawie 4000 zarejestrowanych uzytkownikow , czy jest ktos moze zaangazowany w wielka orkiestre ktora odbedzie sie juz jutro
![]() ![]() heh, no ja chyba z 8 lat pod rząd grałem na finałach yoyo niemow ze jestes z AKURAT. Bylem ostatnio w Gliwicach na koncercie Akurat. Pierwszy raz uslyszalem was na juwenaliach w miasteczku studenckim w katowicach jakies 2 lata temu.W gliwcach nawet (przypadkowo) autograf dostalem. No no.... -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki ten świat mały 8O
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bralem bardzo aktywny udzial w koncercie w Cieszynie jakis czas temu (na rynku to bylo...)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat yoyo niemow ze jestes z AKURAT.
No jestem, a raczej byłem, bo w przedostatnie wakacje odszedłem ze względu na brak czaszu na php ![]() Cytat Pierwszy raz uslyszalem was na juwenaliach w miasteczku studenckim w katowicach jakies 2 lata temu.W gliwcach nawet (przypadkowo) autograf dostalem. No no....
![]() ![]() -------------------- cieżko jest żyć lekko
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że wywołam małą wojnę ale...
Ja w tym roku mam mieszane uczucia co do WOSP-u, Jurek stracił wiele w moich oczach zachowaniem na przystanku Woodstock - co jak co, ale prywatność to rzecz święta.... czasem mi się wydaje że mu trochę palma odwala ![]() ![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
Cytat co jak co, ale prywatność to rzecz święta.... czasem mi się wydaje że mu trochę palma odwala
![]() :?: -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat co jak co, ale prywatność to rzecz święta.... czasem mi się wydaje że mu trochę palma odwala
![]() :?: http://info.onet.pl/835818,19,item.html -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:34 |