![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukam Darmowego Hostingu lub Sponsoringu.
Co do Darmowego Hostingu, to potrzebuję: brak reklam i obsługa po polsku. Przy sponsoringu mogę dodać link w stopce do strony sponsora. Adres strony: http://kklodzka.inwestnet.com/. Na dysku i płytach, mam jeszcze dużo materiałów do umieszczenia na stronie. Potrzebne parametry:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 5 Dołączył: 15.07.2008 Skąd: Kłodzko Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tam są reklamy?
Nic nie napisali żeby ich nie było. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a Bystrzyca Kłodzka gdzie?
|
|
|
![]()
|
|
co gdzie
Jeśli chodzi o arty to na dysku mam trochę materiałów o niej ale jeszcze nie opublikowałem. Strona dopiero powstaje pod koniec 2007, za czołem pisać skrypt. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzięki napisałem do admina żeby utworzył konto
a Bystrzyca Kłodzka gdzie? Masz jakieś materiały (zdjęcia lub artykuły) o Bystrzycy? Jeśli tak, to prześlij mi je a ja umieszczę je na stronie. Ten post edytował akurczyk 25.07.2008, 13:33:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ostatnio sprawdzilem webhost i maja 250 mb wolnego miejsca + mysql, php i bez reklam daje rade.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam Darmowego Hostingu lub Sponsoringu. Co do Darmowego Hostingu, to potrzebuję: brak reklam i obsługa po polsku. Przy sponsoringu mogę dodać link w stopce do strony sponsora. Adres strony: http://kklodzka.inwestnet.com/. Na dysku i płytach, mam jeszcze dużo materiałów do umieszczenia na stronie. Potrzebne parametry:
Darmowe konta, bez reklam to np.: http://unl.pl/ ![]() -------------------- Prohost.pl - Profesjonalny hosting dla biznesu z serwerami w Polsce.
H9 - HostNine.com - Niskie ceny, do wyboru 11 DC w tym w UK. SEO Resellery. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 2 Dołączył: 20.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
darmowy host a tu rozpiska co dostajecie (troche dluga) pozdro
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 10:34 |