![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, na wstępie mówię, że mam prawie zerową znajomość JS. Chodzi mi o taki myk.
A potem mam diwy z odpoiwiednią treścią. Jak zrobić, żeby po otwarciu strony, wszystkie elementy oprócz diva describe zniknęły? Trzeba nadac im diplay:none ale nie jak to zrobić w JS. Chodzi mi o przeglądanie w zakładkach. Klikam np. na kontakt, poprzedni div "znika" i wyświetla się ten obecny. Oczywiście chce to odseparować. To ma być jedynie "ficzer" dla osób mających JS. Czy da się to łądnie zrobić w jQuery ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 12.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje oko musisz poprostu zaaplikować wartość display:none za pomocą skryptu podobnego do tych opisanych tuatj: http://docs.jquery.com/CSS/css#namevalue. Zamiast hover onclick i zamiast background zmieniasz lub nadajesz wartość display i po bombkach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@mdnm: nie nie o to chodziło.
Poradziłem sobie używając do tego jQuery. Wyszło dobrze, niestety kod woła o pomstę do nieba ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:58 |