![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z php do smarty przekazuje tablicę z bazy, która zawiera pola id,nazwa (takich 13 rekordwow). i teraz chce stworzyc nowe okno w javascript za pomoca window.open w którym będę wyświetlał zawartośc tej tablicy.Pytanie jak przekzać tą tablice ze smarty do javascript? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2006 Skąd: Strzeszyce/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że robisz to trochę na około
![]() ![]() Ten post edytował yasiek 24.07.2008, 12:34:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w smarty mam gotowa tablice i w szblonie moge ja wyswietlic za pomoca foreach, tylko ta tablice chce wyswietlic w malym okineku wywolywanym przez javascript. pytanie jak to zorbic? za pomoca window.open otworzyc jakis plik php? i co dalej?
dzieki za podpowiedz zrobilem to otwierajac plik php i tam pobieram dane i wyswietlam za pomoca echo. JEst to jakies wyjscie tylko tam musi byc caly skrypt odpowiedzialny za polaczenie z baza. Problem rozwiazany |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 17:25 |