![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam coś takiego.
ma
ale
też ma
a jak zrobić aby dla
było np coś takeigo
zrobiłem tak
ale nie działa dal usuń i dla wyświetla dane działa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę się pogubiłem, chcesz albo usunąć albo wyświtlić dane dla okreslonego ID?
jeśli tak, to zrób input typu radio (lub select), gdzie user wybierze akcje, a potem zrobi dalej czy coś takiego i już -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co konretnie chcesz uzyskać bo napisałeś to tak że nic nie można zrozumieć...
BTW, naucz się jak używać apostrofów i cudzysłowów... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 2 Dołączył: 1.04.2007 Skąd: Pogorzelica Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bo mam dwa przyciski obok siebie Usuń i wyświetl i jak ktoś kliknie usuń to jest wysyłane do usuwania id i jest usuwany user z danym id a jak kliknie wyświetl to wysyła id do wyświetlania danych danego usera i danym id....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to pokaż jeszcze kod pliku który się otwiera po kliknięciu tych przycisków...
Ten post edytował nowotny 23.07.2008, 15:12:52 |
|
|
![]()
|
|
hehe kodu na wczytywanie danych jeszcze nie ma bo nie mam czasu ale kod ogólny to:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi Ci o name dla przycisku?
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
chodzi mi o to że mam dwa przyciski usuń i wyświetl dane i usuń ma wysyłać
do
i to już jest ale mam problrm z zrobieniem że przecisk obok wyświetl dane ma wysyłać też ale do innego if np
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to linkiem i odbierz getem.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
Po pierwsze nadaj tym przyciskom atrybuty "name" i potem w skrypcie przetwarzającym dane z formularza machnij sobie ifa wybierającego wg. tych nazw...
Jak zrobisz jak powyżej to wtedy wystarczy ci jeden hidden input przechowujący id i już... bo rozumiem że w obydwu przypadkach ten input miałby taką samą wartość tylko inne nazwy, tak...? |
|
|
![]()
|
|
już sobie poradziłem
|
|
|
![]()
|
|
Ale dalej nie używasz apostrofów przy odwoływaniu się do elemntów tablicy... poczytaj sobie w manualu dlaczego powinieneś... kiedyś cię to ugryzie w tyłek...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:36 |