![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
TO jest jakas 1/3 czesc tego pliku co z nim jets nie tak albo jka go uzupelnic. Taki komunikat wysakakuje mi po wgraniu wszytskich plikow na sewer Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in /home/a8421709/public_html/includes/database.php on line 14 [/size][/font][/url] Access denied for user 'roohttp://forum.php.pl/index.php?act=post&do=reply_post&f=27&t=98847Reply to this topict'@'localhost' (using password: YES) Ten post edytował Tygrys22 23.07.2008, 18:22:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Skąd: z nad Jarugi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd oznacza, że podajesz złe parametry połączanie z bazą.
Pokaż kod, w którym wykorzystujesz ową klasę. -------------------- Aktualny projekt: Nauka OOP :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobrze - pokazałeś dwa skrypty...
ale gdzie jest probem? musisz go opisać - wróżek na forum nie ma .... -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no własnie mam problem w ktorym miejscu mam wpisac dane potrzebne do połączenia z bazą o ile taka potrzeba istnieje. w problemie pokazało mi jedynie problem z tym plikiem dlatego tez ten umiesciłem i sadze ze to wlasnie w nim trzeba wpisac dane potrzebne do polczenia z baza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przejrzyj zawartość pliku constants.php - zakładam, że to właśnie w nim będą zapisane dane odpowiedzialne m.in. za połączenie z bazą danych. Musisz je zmienić na właściwe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 05:06 |