![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2002 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam coś takiego:
Wszystkie pliki są w katalogu tym co skrypt. A skrypt mam taki: <? include("style.inc"); include("funkcje.inc"); include("gora.inc"); ?> Pokazuje się to: Warning: Failed opening 'style.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 3 Warning: Failed opening 'funkcje.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 4 Warning: Failed opening 'gora.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 5 Z góry dzięki za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wiec ni da sie otworzyc tych twoich includow, moze ni masz praw czy cos:)
-------------------- Polacy Nie Gęsi Swój Portal Mają !!
...:[Red. Nacz. PPS]:... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat no wiec ni da sie otworzyc tych twoich includow, moze ni masz praw czy cos:)
taa, uprawnień :wink: ::php.ini:: include_path="C:apachehtdocsforum" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam coś takiego:
Wszystkie pliki są w katalogu tym co skrypt. A skrypt mam taki: <? include("style.inc"); include("funkcje.inc"); include("gora.inc"); ?> Pokazuje się to: Warning: Failed opening 'style.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 3 Warning: Failed opening 'funkcje.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 4 Warning: Failed opening 'gora.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs;C:apacheincludes') in C:apachehtdocs/forum/index.php on line 5 Z góry dzięki za pomoc! na moje oko to jednoznacznie jest w php.ini okreslone z jakich katalogow mozna includowac pliki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba potrzebne Ci ~O-O~[size=12][/size][quote]Wszystkie pliki są w katalogu tym co skrypt.....
Warning: Failed opening 'gora.inc' for inclusion (include_path='C:apachehtdocs |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat chyba potrzebne Ci ~O-O~[size=12][/size]
a tobie przynajmniej jedna szara komorka do zadajacego pytanie: w php.ini wywal albo wykomentuj linijke include_path="c:jakiestamkatalogi;" a brak uprawnien - co poczatkowo obstawiales - zastanow sie chwileczke i zwroc uwage, ze serwer stoi na windowsie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wol ma napisane, ze nie mozna otworzyc plikow (czyli pod wskazanym adresem ich nie ma) :!:
Niech jednak lepiej sprawdzi, czy te pliki sa w tym samym katalogu ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 14:07 |