![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ze bylo milion razy ale albo zle cos wyczytałem albo mam juz szare komorki zlasowane bo mi to nie dziala a mam zrobione tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Odświeżyłeś stronę? Jeśli tak i dalej Ci nie działa to włącz sobie pełne raportowanie o błędach i napisz czy coś wyskakuje.
P.S. Zmień tytuł tematu, bo w innym wypadku go zamknę. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeszcze raz bo coś sie popsuło przy edycji
nazwa ciacha sie wyswietla ale licznik_produktu juz nie - nie wyskakują zadne błedy no chyba ze mam to gdzies wylaczone - jak moge wlaczyc to wyświetlanie bykow ? a jakbym chciał to zrobić na sesjach ? co lepsze ? przy duzej ilosci przegladanych produktów nie zmuli mi sie ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
poprawiłem teraz mam tak:
jak dam end_flush to sie pluje ze naglowkow nie moze edytowac - dalej mi nie dziala |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trudno, zeby cos sie wyswietlalo, po ob_end_clean(). gdzie wstawiasz ob_start()? musisz je wstawic NA SAMYM POCZATKU SKRYPTU, a nie tylko pliku, w ktorym ustawiasz ciastka. jesli uzywasz include() musisz wlaczyc buforowanie "na zewnatrz" czyli w pliku wywolywanym przez klienta. jezeli masz nadal blad, ze naglowki zostaly juz wyslane, a ty uzywasz ob_*() to znaczy, ze uzyles tego bez sensu.
-------------------- Wrzasq.pl
Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Chillout Development - tworzenie stron i aplikacji internetowych. |
|
|
![]()
|
|
nie no wymiękam wstawiam to na początku to mi sie nic nie wyświetla.... powiedzcie mi czy jak zamiast ciastka ustawie sesje to bedzie to bardzo zmulalo przeglądarke ? - powiedzmy ze mam 100 tys pozycji wiadomo nikt tego w całości nie przejrzy ale z 1000 moze - to tysiac sesji zmuli przegladarke czy raczej nie ?
|
|
|
![]()
|
|
Sesje działają po stronie serwera, więc przeglądarka nie ma tu nic do rzeczy, poza tym możesz utworzyć do 20 ciasteczek o maksymalnej wielkości 4 kb. Na dodatek nie twórz tylu zmiennych tylko jedną tablice.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 15:04 |