![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie szukam skryptu typu CMS ale takiego co waży mało i ma takie opcje:
:arrow: Newsy + Komentarze :arrow: Artykuły :arrow: Pliki :arrow: Katalog Stron :arrow: Możliwość dopasowania do wyglądu strony :arrow: Łatwa instalacja, konfiguracja i obsługa :arrow: Najlepiej jakby był w językach: :arrow: Angielski bądź :arrow: Polski Najpierw chciałem stworzyć sobie CMS'a ale nie wiedziałem jak zrobić panel Administratora. Jak już znalazłem odpowiedni skrypt to straciłem wenę... Chciałbym aby ten skrypt oparty był na poniższej konstrukcji, ale nie musi być... Kod +Vortal
| | +--+Gość | | | +--+Przeglądanie | | | + Newsy | | | + Artykuły | | | + Pliki | | | + Katalog Stron | | +--+Administrator | +--+Przeglądanie | | | + Newsy | | | + Artykuły | | | + Download | | | + Katalog Stron | | +--+Zarządzanie | + Newsy | + Artykuły | + Pliki | + Katalog Stron Proszę o szybką pomoc (za link do wspaniałego i podobającego mi się CMS'a daje punkty!) !!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Proszę o szybką pomoc (za link do wspaniałego i podobającego mi się CMS'a daje punkty!) !!!!
![]() ![]() ![]() Hehehe to jest dobre ... Ale jak w temacie ... Moze sprobuj darmowego cms'a jportalu ? www.jportal2.com A po zatym bardzo duzo jest w internecie ... na google wpisz "cms" badz "system portalowy" a napewno znajdziesz cos wedlug swojego uznania ... Pozdrawiam Junior -------------------- ؤئغفشت ةشىعشمش ﻻثيئهثسئ صهثمنه
(..) miłość i nienawiść to dzieci |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.mamboserver.com . To chyba najlżejszy CMS
Punkty oddaj ofiarom trzęsienia ziemi w Iraku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ja znam dosc popularne PostNuke i PHPNuke, ale byl juz temat o gotowych CMS'ach wiec zachecam do szukania
![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zna ktoś coś darmowego i polskiego, a zarazem lekkiego
![]() Nie poszukuję napewno: PostNuke... PHPNuke... Jportal... php BlueDragon... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niechcesz tamtych to poszukaj sobie na http://hotscripts.com
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
jestem załamany. Do dziś maiłem nadzieję, że nikt nie będzie w ten sposób traktował punków 'pomógł'.
Ale naiwny byłem... Z drugiej strony... czemu ludzie sami sobie szkodzą? Z jednaj strony chcą by forum było czytelne, by łatwo się w nim wyszukiwało interesujące dane, by były to materiały wysokiej jakości, a potem zachowują sie w ten sposób... Czy to tylko naiwności czy już złośliwość? A może ktoś naprawdę uważa, że na specjalne oznaczenie zasługuje post typu "szukaj w ... " (skąd inąd jak najbardziej trafny i zasłużony) ? Szkoda gadać ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 12:21 |