![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znów kłopoty z IE... Posiadam button:
W firefoxie przenosi bez problemu, w IE klikam i brak reakcji. będą plusiki, pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się koniecznie ze specyfikacją HTML oraz XHTML, bo to że pod Firefox działało to czysty przypadek. Ten post edytował nexis 19.07.2008, 20:29:36 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2010 Skąd: Pomorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Przepraszam bardzo za odgrzewanie tematu, ale mam podobny problem. Otóż ni łorery nie wiem, jak obejść to, że w IE nie działa odnośnik button. Tak wygląda zapis, proszę o wyrozumiałość, ciągle się uczę ![]()
W tej formie, owszem wszystko "chodzi", ale niestety, nie przepuszcza tego walidator W3C. Czy jest możliwość obejścia tego jakoś, żeby się walidowało bez błędów? Nie chodzi mi o gotowe rozwiązanie, ale o podpowiedź. Próbowałam onclick wywalić do zewnętrznego pliku js, ale wtedy nie wychodzi mi przekazanie zmiennej
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 17 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: far far away Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli masz jeden element taki to:
Ten post edytował masiakla 6.09.2010, 15:41:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2010 Skąd: Pomorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 05:44 |