![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdaje sobie sprawę ,że temat był już poruszany wiele razy w internecie ale nie działa mi nic i już mnie za przeproszeniem ch** strzela.
![]() Próbowałem już wielu możliwości zapisu pliku ze strony Notepad++ oraz możliwości w bazie danych ale tylko doprowadzam się do nerwicy. - System kodowania znaków dla MySQL: UTF-8 Unicode (utf8) - System porównań dla połączenia MySQL: utf_unicode_ci - Metoda porównywania napisów: utf8_unicode_ci i taką też wybieram przy tworzeniu tabeli. Pliki są kodowane jako utf bez BOM ,a w nagłówkach ustawione kodowanie jako utf-8. Dlaczego nadal zamiast ogonków pojawiają się kwadraty? ![]() -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 399 Pomógł: 7 Dołączył: 11.06.2007 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Jeśli Ci pomogłem kliknij "Pomógł"
Jeśli Ty mi pomogłeś kliknę "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 14:22 |