![]() |
![]() |
-Dexti- |
![]()
|
Goście ![]() |
szukam programu do stawiania serwera z php i mysql do testowania skryptów aktualnie pisanych. ciągłe updatowanie plików na serwer i sprawdzanie czy działa jest troche męczące ... szukam czegoś takiego jak krasnal, ale krasnal nie działa tak jak bym tego chciał ... wiem, że są podobne programy, które szybko można zainstalowac i pracować ...
znacie coś takiego ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z WebServa i nie narzekam, funkcjonalny jak krasnal tylko nowszy.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Albo np. XAMPP.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 264 Pomógł: 20 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Bryńsk k. Lidzbarka Welskiego (nie mylić z Warmińskim) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Qbix Media Project - Prosty Multiplatformowy Odtwarzacz Muzyki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 8 Dołączył: 19.03.2007 Skąd: z nad Jarugi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również polecam webserv, używam go od 4 miesięcy i jestem w pełni usatysfakcjonowany.
-------------------- Aktualny projekt: Nauka OOP :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam XAMPP kiedyś korzystałem, teraz wszystkie komponenty sam poskładałem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 12.03.2008 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepiej samemu wszystko poskładać
![]() Ten post edytował wujko_thc 18.07.2008, 18:30:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 3 Dołączył: 30.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
EasyPHP!
![]() -------------------- ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 3 Dołączył: 9.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
WampServer, polecam
-------------------- Historia wynalazków naukowych i technicznych uczy nas, że rasa ludzka uboga jest w niezależną myśl twórczą i wyobraźnię... człowiek musi niejako dosłownie potknąć się o rzecz samą, aby mu zakwitła Idea. [b]Albert Einstein[/b]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 44 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jest jeszcze Vertrigo http://vertrigo.sourceforge.net/
-------------------- neverever
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:12 |