![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak bez przeładowywania strony wstawić tekst do pola textarea? Chodzi mi o coś takiego jak na tej stronie podczas tworzenia nowego tematu. Klikam na "tag tematu" i zostaje on automatycznie umieszczony w polu „Tytuł tematu”. Dodatkowo interesuje mnie, aby można było wstawić tekst w polu w 2 różnych sytuacjach: 1) na początku pola (gdy pole puste) 2) w miejscu kursora (gdy "Ala ma | kota" -gdzie "|" jest kursorem) Nie znam się na JavaScript, a potrzebne mi takie rozwiązanie. Proszę o pomoc... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 4.05.2008 Skąd: lubartów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Elo,
1. 2. da się zrobić .. ale poszukaj sobie juz w google.pl pozdro Ten post edytował moree 17.07.2008, 17:53:02 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukałem:
1) post.message -"post" to name z <FORM name=post>, a "message" to name z <input type=text name=message> 2) wywołanie: <a href="java script:attach_text('tutaj')">Dodaj</a> ...może komuś się przyda moree -plusik do Ciebie poleciał -dziękuję (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/graduated.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:57 |