![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktoś z was miałby ochotę wybrać się tam ? http://www.symfonycamp.com/ Ja myślę o tym bardzo poważnie. Zawsze przynajmniej w 2 osoby to już łatwiej i raźniej niż samemu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem ochotę się wybrać, tym bardziej, że z Utrechtu jest rzut beretem do Hagi gdzie mam rodzinę, ale wrócę dzień wcześniej z wczasów (również poza Polską) i nie będzie mi się chciało jeszcze do Holandii tłuc.
Gdyby Krym zalało do tegoc czasu lub nie pojadę z innych powodów to dam znać :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
650pln + dojazd i spanie w namiocie? ciekawe
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie, koszta nie są takie sporawe.
Lot na Shiphol i z powrotem do Wawy koło 1000zł, kurs do Utrechtux2, no i opłata za camp. 2000zł |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie bym pojechał. Zobaczymy.
-------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
650pln + dojazd i spanie w namiocie? ciekawe ![]() ![]() Czemu wrzesień nie pasuje? Jak chodzi o szkołe to nie bój żaby - wujek strife Cię zwolni z zajęć ![]() PS. Też bym chętnie pojechał, ale nie wiem czy znajdę czas :/ No ale zobaczymy, jestem dobrej myśli ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cieszy mnie tak duże zainteresowanie bo ja jestem już tam na miejscu tak w 75%
![]() Najwygodniej byłoby chyba wybrać się autem tym bardziej, że posiadam nawet jedno - 4 osoby spokojnie i w komforcie mogą jechać. Całkowity koszt paliwa w obie strony nie powinien przekroczyć 800zł więc przy 4 osobach to już wychodzi bardzo niewiele. Jest jeszcze trochę czasu więc myślcie o tym i bądźmy w kontakcie. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:45 |