![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
historyjka:
mam 5 pol numerowanych autonatycznie od 0-4 w bazie danych , usunalem 1 krotke , dodalem kolejna, mam teraz pola o numerach 0,2,3,4,5 , jak zrobic zeby za kazdym razem jak usune lub dopisze numeracja ktorek byla odpowiednia, czyli bez luk? ![]() dzieki za rozwiazania ![]() Ten post edytował shoes 16.07.2008, 15:35:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat thx for solutions:D В старые времена могучий Байкал был веселым и добрым, крепко любил он свою единственную дочь Ангару. Красивее ее не было на земле. Днем она светла – светлее неба, ночью темна - темнее тучи. И кто бы не ехал мимо Ангары, все любовались ею, все славили ее. Даже перелетные птицы: гуси, лебеди, журавли – спускались низко, но на воду Ангары садились редко. ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 248 Pomógł: 38 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dowiedzialem sie nic, wolalbym cos bardziej "na tacy":D
wiem ze jest auto_increment, ale wlasnie po uzyciu tej opcji wychodza pozniej takie luki Ten post edytował shoes 16.07.2008, 15:41:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
В старые времена могучий Байкал был веселым и добрым, крепко любил он свою единственную дочь Ангару. Красивее ее не было на земле. Днем она светла – светлее неба, ночью темна - темнее тучи. И кто бы не ехал мимо Ангары, все любовались ею, все славили ее. Даже перелетные птицы: гуси, лебеди, журавли – спускались низко, но на воду Ангары садились редко. ![]() W starych bohaterów Baykal dzień był pogodny i dobry, silny, kochał ją tylko jego córka Angara. Piękne nie było na ziemi. Dzień jej światło - jasne niebo, ciemna noc - ciemne chmury. A którzy nie został jazdy: Angara, podziwiać jej wszystkie, wszystkie jej chwały. Nawet wędrownych ptaków: gęsi, łabędzie, żurawie - Down niskie, ale rzadko Angara dostał wody. ![]() nie dowiedzialem sie nic, wolalbym cos bardziej "na tacy":D wiem ze jest auto_increment, ale wlasnie po uzyciu tej opcji wychodza pozniej takie luki
-------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@pride nie chodzilo o tresc tylko o jezyk
Skoro on do nas na polskim forum wali po obcemu to czemu ja nie moge? Chcialem zwrocic uwage by sie nie wydurnial w poliglote tylko walil po naszemu. Ale widze nie kazdy zrozumial przeslanie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 11 Dołączył: 31.01.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pride nie chodzilo o tresc tylko o jezyk Skoro on do nas na polskim forum wali po obcemu to czemu ja nie moge? Chcialem zwrocic uwage by sie nie wydurnial w poliglote tylko walil po naszemu. Ale widze nie kazdy zrozumial przeslanie ![]() Wiem ![]() -------------------- Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 01:19 |